Finisaj/ instalart/ sculptură 001
instalart/ sculptură/ 001 continuă.
miercuri, 17 octombrie.
instalart/sculptura/ 001, adică artiştii:

Patricia Teodorescu
Marian Zidaru
Mircea Roman
Cristian Răduţă
Sebastian Bârlica
Gheorghe Rasovzky
Marius Leonte

Îl au invitat pe Dorin Ştefan. Arhitect al neconvenţionalului. Profesorul (cool) de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu. A pregătit pentru noi, adică pentru voi, o seară în care vom vorbi, adică mai mult vom privi instalaţia sa video. Sau, mai bine zis, cum va relaţiona aceasta cu proiectul nostru, cu artiştii prezentaţi de noi, cu sculptura contemporană în general, cu instalaţia, cu obiectul. Vom vorbi/ privi/ cu Dorin ŞTEFAN, despre arta contemporană, arhitectură.
Teoreticieni, curatori importanţi vor vorbi sau numai vor scrie… texte în legătură cu artiştii din componenţa proiectului:
Erwin Kessler îi prezintă pe Marian Zidaru, Mircea Roman, Marius Leonte.
Aurelia Mocanu îl prezintă pe Cristian Răduţă.
Simona Vilau îl prezintă pe Rasovszky.
Olivia Niţiş o prezintă pe Patricia Teodorescu…
Bem vin, tot Recaş. cine vrea alb, cine vrea roşu…

Pe 17 octombrie se întâlneşte arta contemporană cu arhitectura (ca pe vremea Greciei Antice… când nu se putea una fără alta).
La Aiurart (str. Lirei 21), miercuri 17 octombrie, de la ora 19:00. Mai multe detalii gasiti pe instalart.ro.

Ne susţin: Ţîrdei Law Office, Tempos, Editura Vellant, Zeppelin, Igloo, Tataia, 24 fun, Money Magazine, Modernism, Veioza Arte, Designist, ArtClue, Make A Point, Vice, Agenţia de Carte, Liternet, Atelier Mecanic, MOIR Design Concept Store, Kaustik, Sfera Plastic Design.
Recomandat de Radio Guerrilla.