Organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte a început o nouă sesiune de recrutare și caută studenți plini de inițiativă, pe care să-i dezvolte personal și profesional în direcția în care își doresc.

VIP România știe că nevoile de dezvoltare ale studenților sunt diverse. Nu există un singur motiv pentru care să aplici la o organizație de studenți. Când vine vorba de VIP, căutarea unui mediu care să-ți definească studenția, indiferent că ești în anul I, II, III sau ești la master, generează mai multe rezultate: diversitatea de domenii în care poți să te dezvolți, contactul cu profesioniști, lucrul cu oameni care îți împărtășesc pasiunea, proiectele pe care le organizezi. Întrebările legate de experiență, nou, aventură, prietenie, dar și de dezvoltare profesională își au răspunsurile strâns legate de VIP.

Cele patru comunități de sub umbrela VIP dezvoltă an de an proiecte, adevărate oportunități, atât pentru membrii organizatori, cât și pentru participanți. Business Club le oferă entuziaștilor cu idei de business contact cu lumea afacerilor și îi ajută să-și dezvolte o mentalitate antreprenorială, pregătindu-i, astfel, să se lanseze. International Affairs constituie mediul care formează studenții pasionați de diplomație și relațiile internaționale. Econosofia e comunitatea care îți arată că nu iubești degeaba macroeconomia și care te ajută să o înțelegi pe deplin și prin practică, nu doar din manuale. Nu în ultimul rând, Leadership Development o să îți asigure resursele care îți sunt necesare pentru a deveni un lider.

Indiferent de comunitatea în care alegi să te implici, ai de ales între 6 departamente pe care te poți specializa: Fundraising, Marketing, Public Relations, Human Resources, Financiar, Online.

Dacă vrei să cunoști organizația pe viu, membrii VIP sunt de găsit între 1-18 octombrie 2012 la standul din ASE, clădirea Mihai Eminescu, dar și la standul din SNSPA, strada Povernei. Poţi sta de vorbă cu ei şi la Universitatea București, Universitatea Politehnică din București şi Universitatea Națională de Arte.

Formularul de aplicare, alături de alte informații despre organizație se găsesc pe www.vipromania.ro. Ca să fii la curent cu noutățile, urmărește și pagina de Facebook.

Deadline-ul de aplicare este 18 octombrie 2012.