POP-UP GALLERY STORE ATELIERUL DE PRINT

ÎN CADRUL GALERIEI DE ARTĂ „HORAȚIU MĂLĂELE”

Vineri, 05 Octombrie 2012, Atelierul de Print organizează expoziția “POP-UP GALLERY STORE”. Vernisajul are loc în spațiul galeriei de artă “Horațiu Mălăele” din strada Smârdan numărul 37, din Centrul Vechi al Bucurestiului, începând cu ora 18:00.

Expoziția va fi deschisă publicului timp de o lună, în perioada 05 octombrie – 04 noiembrie 2012, de marți până duminică în intervalul orar 16:00 -21:00. Aici veți putea admira si achiziționa printuri în serie limitată ale unor artisti precum: Saddo, Noper, Kitra, Livia Coloji, Ghica Popa, Artpi Rezi, Veronica Neacsu, Vali Petridean, Maria Surducan, Cristiana Radu, Oana Befort, Dan Vuletici, Mădălina Andronic, Pren, Tucske.

Fiecare lucrare achiziționată este certificată printr-un număr de serie în cadrul ediției limitate, este semnată de către artist si este însoțită de un certificat de autenticitate. Tehnica folosită pentru printul de artă se numeste giclee printing iar suportul ales, o hârtie mată de 270g/mp, aparține printului de artă si asigură lucrării o durabilitate de până la 200 de ani.

 

Atelierul de Print este prima galerie de artă digitală din Romania, înființată în anul 2010 odata cu prima ediție a PAF!. Atelierul de Print a strâns, cu timpul, un portofoliu vast de artisti, ajungând în prezent să primească numeroase cereri de la artisti tineri din scena artei urbane si contemporane. Printurile de artă se vând în serii limitate si sunt însoțite de certificate de autenticitate si semnătura artistilor.

www.atelieruldeprint.ro                                               https://www.facebook.com/AtelierulDePrint