FAT CHANCE LIGHT MAGIC
de/by Maria Baroncea, Monica Ivanov, Marina Albu, Paul Dunca

Deschide-te metamorfozei. Vei patrunde pe o cale cunoscuta strafundurilor tale, dar de care te-ai instrainat. Iti vei aminti, vei evoca, vei reconstitui, vei retrai. Cunoscutul si necunoscutul vor intra in coliziune. Aceasta comuniune va declansa rotirea Universului. Te vei reconfigura. Deschide cel de-al 3-lea ochi. In timp ce faci asta, inspecteaza continutul buzunarelor tale. Impartaseste acest continut cu Universul. Iti va potenta prosperitatea. Crede in noi!

Te invitam calduros la o calatorie fermecatoare de o ora, pregatita anume pentru tine si alte nouasprezece individualitati – este nevoie doar sa alegi intre 4, 5 si 9 octombrie, ora 19:00 sau ora 21:00 si sa ne scrii la [email protected], cu promisiunea prezentei in una din zile, la una din ore. Ne intalnim in curtea din Calea Mosilor 62-68. Vom fi acolo, asteptandu-ti aparitia.

Putina magie dinspre noi spre voi: http://fatchancelightmagic.tumblr.com/

Spatiul Platforma
Calea Mosilor 62-68, in cadrul MNAC Anexa, etaj 1, Bucuresti
www.platformaspace.wordpress.com

Pentru a participa in calitate de invitati la performance-ul/ Calea FAT CHANCE LIGHT MAGIC nu este suficient sa dati Join pe FB, desi va multumim pentru asta si pentru orice comment, like si share. Fiecare calatorie se realizeaza cu maxim 20 de persoane. Pentru a ne anunta participarea ta e nevoie sa trimiti un mail pe adresa [email protected] in care sa precizezi daca ai vreo preferinta pentru una din zilele 4, 5 sau 9 octombrie si pentru una din orele din program – 19.00 ori 21.00. Daca nu ai preferinte, e si mai bine, te vom anunta noi la care reprezentatie esti invitat. Noi iti vom confirma inscrierea tot pe mail.

event facebook: http://www.facebook.com/events/438741672845316/