Mariuca Tocae va invita la vernisajul expozitiei de pictura “Daydreaming”

Inaugurarea expozitiei are loc joi, 20 septembrie 2012, ora 18.00, in sala Foaier a Cercului Militar National Bucuresti.

Expozitia reuneste lucrari de pictura si grafica, realizate in ultimii ani, unde peisajul este abordat in diferite maniere, tehnici si sub diverse viziuni.  Lucrarile in ulei, acril, tus, pastel – toate au ceva in comun: culoarea.

Daydreaming  sau starea de visare pe timp de zi – aceasta este lumea pe care o propune artista in lucrarile ei. Va invita sa va plimbati privirea si sa calatoriti cu gandul pornind de la lucrarile expuse pe simezele Cercului Militar. Sa lasati grijile deoparte pentru cateva momente si sa visati, sa meditati si de ce nu, sa va inspirati.

”Este o expozitie creata din pasiune si cu pasiune si reprezinta un pas care trebuia facut, o implinire de suflet care consider ca ma completeaza. Lucrand intr-un domeniu diferit – marketing online – am simtit nevoia sa evadez din lumea pragmatica, a cifrelor si statisticilor si sa dau frau liber imaginatiei, sa incep sa visez cu ochii deschisi si sa astern pe panza” – astfel isi descrie Mariuca aceasta initiativa.

Mariuca Tocae este la prima expozitie personala de pictura, dar familiarizata cu domeniul artelor, prezenta constant prin lucrarile sale in expozitii de grup atat in tara cat si in strainatate. Absolventa a liceului de arte plastice Nicolae Tonitza, membra a Asociatiei Artisilor Plastici Bucuresti, a abordat, de-a lungul timpului, pe langa pictura de sevalet, si tehnica clasica a icoanelor pe lemn si sticla – lucarile fiind prezente in colectii din SUA si Romania.
Expozitia este deschisa in perioada 17 – 30 septembrie 2012, intre orele 11:00 – 19:00, in sala Foaier a Cercului Militar National Bucuresti.

Mai multe detalii despre lucrari: www.m-a-t.ro