THAT’S IT”

Prezentare informală – Sabine Molenaar (BE) în rezidență Jardin d’Europe la București, urmată de discuții cu publicul

 

Vineri, 31 august, ora 20.00

Studio CNDB – Sala Palatului, etaj 3 (Str. Ion Câmpineanu 28, intrarea de lângă Casa de bilete)

 

Sabine Molenaar (BE), coregraf și performer, și Lisa de Boeck (BE), artist vizual, au fost selectate pentru o rezidență de două săptămâni la București, la finalul căreia va fi prezentat publicului proiectul Solo „THAT’S IT”.

 

Rezidența a fost organizată de Asociația 4Culture (București), în parteneriat cu Ultima Vez și Workspace Brussels (Belgia), în cadrul proiectului european Jardin d’Europe.

 

‘That`s it’

She sees her body walking across the room

like a dried salt reptile

used clothes, used man, used water, used love

this is it

Sabine Molenaar (n. 1985, Olanda) a studiat Modern Theatre Dance timp de 4 ani la Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. În 2006 a lucrat alături de Ann van den Broek la performance-ul „E19 the way to San José”, iar în perioada 2006-2008 a fost co-fondatorul companiei olandeze Instant Collective. În 2008 a început să colaboreze alături de compania „Peeping Tom”, cu care a efectuat turnee internaționale cu performance-ul „32 rue Vandenbranden”.

Cu sprijinul: Asociația 4Culture (București), Ultima Vez și Workspace Brussels (Belgia), Jardin d’Europe, Programul Cultura al Uniunii Europene, Ministerul Culturii și Patrimoniului Național (România), AFCN – Administrația Fondului Cultural Național (România), Institutul Balassi – Centrul Cultural al Ungariei la București, CNDB – Centrul Național al Dansului București