Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza cursul Design editorial, incepand cu data de 27 ianuarie 2010.
 
Design editorial urmareste aplicarea designului grafic pe forme de intindere mare, atat in jurnalism, cat si pentru realizarea unor produse precum – rapoarte anuale, documente de business, brosuri, carti, publicatii electronice etc.
 
Cursul se adreseaza persoanelor familiarizate cu designul grafic, dar si celor interesati de subiect si care vor sa se perfectioneze. El va fi condus de Raymond Bobar, Art Director la Men’s Health, designer al revistei de fotografie Punctum si unul din fondatorii proiectului Decat o Revista.
 
Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de miercuri, de la 18.00 la 20.00, pe parcursul a 10 sedinte saptamanale. Taxa de participare este de 400 RON si se se poate achita in maximum 5 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.
Pentru inscriere va rugam trimiteti un CV si o scrisoare de intentie in care sa va motivati dorinta de a participa. Mai multe detalii despre curs si trainer gasiti pe www.cji.ro .

 

Inscrierile se primesc prin email – [email protected], sau fax – 021 311 13 78 pana pe 18 ianuarie 2010, ora 14.00 . Persoana de contact:  Carmen Macavei, asistent executiv.