Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural „Palatele Brancovenesti”, ii invita  pe bucuresteni, duminică 19 august, de la ora 17,00, în sala Scoartelor, de la Palatul Mogoşoaia pentru a participa la o serata muzicala de exceptie.

ICon Arts Trio revine triumfal din ineditul turneu „Romania Underground” – Muzica în Salinele României. Ansamblul este alcătuit din: violonistul Simon Csongor, violistul Bogdan Eugen Cristea şi violoncelista Csilla Kecskes Aved – tineri muzicieni valoroşi, care s-au impus la mai multe competiţii naţionale şi internaţionale şi care în prezent se perfecţionează la Academia Gheorghe Dima din Cluj Napoca, Universitatea de Arte din Zurich, respectiv la Academia de Muzică din Hamburg.

Vor fi interpretate lucrări de: A.Borodin, B.Compagnoli, V.Cosma, J.Fučík, Fr. Schubert,  S.Hannessy, W.A.Mozart şi G.P.Telemann.

Tot duminică 19 august, de la ora 19,00, in cadrul stagiunii “Vară de Poezie și Jazz de la Mogoșoaia”, poetul Cosmin Perţa va rezona cu ritmurile improvizate de Mircea Mutulescu – voce, Ciprian Pop – chitară, Daniel Dumitraşcu – contrabass.

Manager (Director general),

Bogdan Cornel Popa

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

“Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

Strada Valea Parcului nr. 1, Mogoşoaia, Ilfov

Tel. 021-350 66 19; fax 021-350 66 18; www.palatebrancovenesti.ro