Competiţia ABSOLUT ARTISTS îţi dă şansa să intri în comunitatea celor mai inovatori artişti vizuali din România şi să faci parte din Mişcarea ABSOLUT BLANK. Cele mai interesante 3 lucrări înscrise în concurs vor completa sticla-gigant ABSOLUT BLANK, care îşi propune să ofere o imagine completă a creativităţii româneşti contemporane, prin cele 17 creaţii care o vor compune în final.

Până pe 26 august te invităm să înscrii una sau mai multe lucrări originale, cu tema ‘IT ALL STARTS WITH AN ABSOLUT BLANK’, în aplicaţia de Facebook  (Link to: https://apps.facebook.com/absolut-artists/ ), unde se desfăşoară competiţia. Până în prezent, în prima lună a concursului, peste 240 de lucrări au fost înscrise şi au început să primească voturile publicului. Perioada de votare continuă în paralel cu înscrierile, până pe 26 august.

Cei trei câştigători ai competiţiei vor fi desemnaţi de către public şi de către juriul profesionist. Ei vor avea ocazia de a-şi reproduce în propriul atelier lucrarea premiată, la scară mai mare, pe o porţiune din uriaşa sticlă ABSOLUT BLANK. Suportul este sticlă curbă din policarbonat alb, montată într-un cadru de metal, având dimensiunile 2m lăţime şi 1,2m înălţime. În plus, fiecare dintre ei va primi 500 de Euro.

Dacă vrei să devii artist ABSOLUT, gândeşte-te la cel mai fascinant mod în care ai putea completa imensa sticlă. Tehnicile utilizate pentru porţiunile realizate până acum sunt: aerografie, colaj şi ilustraţie, pirogravură şi pictură pe bibelouri, graffiti combinat cu stencil, ilustraţie pe discuri de vinil, mix de fotografie şi pictură, ceramică pictată. Le poţi vedea aici (LINK TO:  http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania/app_245914868791013).

Lasă-te inspirat de ABSOLUT şi hai să facem istorie: https://apps.facebook.com/absolut-artists/