Metal prețios cu o amprentă puternică în evoluția umanității, influențează din cele mai vechi timpuri viața socială, culturală și economică a lumii.Argintul este printre primele metale folosite de oameni iar piața manufacturării argintului este extrem de variată în toate culturile lumii.Istoria argintului în obiecte de artă, la Silver Antique 17 – 19 august, Galeriile Corona Brașov.

La Galeriile Corona găsiți obiectele decorative din argint ce reprezintă cadouri de calitate și piese de coleție chiar și pentru cel mai exigent cumpărător.

De al miniaturi, bijuteri, servicii de masă, obiecte decorative, casete de bijuterii, pandantive, sfeșnice, sticluțe de parfum, bastoane accesorizate cu argint, fructiere, rame de fotografi, cărți ale căror coperți sunt decorate cu prețiosul metal, monezi, toate vă așteaptă la Târgul Colecționarilor de Argint 17 – 19 august, Galeriile Corona Brașov, în Piața Sfatului.

Echipa noastră vă întelege plăcerea de a deține o piesă cu adevărat minunată de argint și recunoaște dificultatea deciziei de a cumpăra dintr-o ofertă atât de variată. De aceea, Zilele Argintului la Galeriile Corona vă aduc mai aproape de pasiunea dumneavoastră pentru prețiosul metal. Vă invităm într-o lume strălucitoare și aparte, printre obiecte cu adevărat prețioase.

Vă oferim posibiliatea de a achiziționa un obiect deosebit pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi, dintr-o colecție de neegalat prin varietatea pieselor dar și a stilurilor artistice: Art Nouveau, Art Deco și chiar handmade. Toate produsele sunt atent selectate iar starea și calitatea lor sunt în cele mai bune condiții.

Silver Antique, 17 – 19 august, este o comoară pentru colecționarii pasionați de argint și bijuterii de epocă. Dacă sunteți în căutarea unei piese din argint în miniatură, potrivită pentru a fi făcută cadou sau doriți să faceți o investiție într-o piesă deosebită, demnă de o achiziție de muzeu, echipa noastră vă consiliază pentru a face alegerea perfectă. La Galeriile Corona incursiunea în lumea antichităților este o experiență prețioasă.

Galeriile Corona
Piata Sfatului 12 -14,
Brasov, Romania, 500025
T: +40 (746) 122 220
E: [email protected]
W: www.galeriilecorona.ro