Stagiunea de vară în aer liber a Teatrului de Artă Bucureşti (TAB) continuă vineri, 20 iulie, de la ora 21.00, la Club Fabrica, cu spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei”.

Într-o societatea în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a sexului „slab”.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa sa. Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Gavrunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

Stagiunea de teatru în aer liber se desfăşoară în perioada iulie – septembrie 2012, la fiecare final de săptămână, pe terasa Club Fabrica (Str. 11 iunie nr.50, Bucureşti), unde actorii profesionişti ai Teatrului de Artă vor pune în scenă spectacole de comedie, în cadrul proiectului FABRICART – Stagiunea de teatru în aer liber.

 

Un barbat si mai multe femei
de Leonid Zorin

Regia: Bogdan Huşanu

Cu: Paula Chirilă şi Geo Constantinescu

Rezervări: 0737.903.367

Preţ bilet: 20 lei