Bucureşti // Joi, 12 iulie, se lansează Decât o Revistă #9 – Vară 2012, pe terasa Fabrica de la ora 20:30. Va fi un meci Text vs. Interpretare live, cu autori şi personaje citind/recitând/performând texte din revistă şi nu numai.

DoR #9 e un număr greu şi bătăios, despre călătorii naţionale vs. călătorii personale. Ca ţară, suntem în căutarea unei schimbări care întârzie să se definească şi să se materializeze. La nivel individual însă, ne putem defini mai uşor drumul şi putem învăţa din poveştile celor din jurul nostru.

Pe copertă e Mihaela „Miki” Lăcătuş, prima şi deocamdată singura campioană mondială la box româncă, care a vrut să revină în ring ca să participe la prima Olimpiadă în care e inclus boxul feminin. Cum a reuşit să se califice e aproape o minune.

Mai găsiţi povestea unui bărbat crescut în case de copii care trăieşte o viaţă determinată de un lanţ de erori birocratice, viaţă pe care a reuşit s-o transforme până la urmă într-o călătorie cu sens. La fel a făcut şi Florin Mergea, o fostă speranţă a tenisului românesc, al cărui drum i-a adus ceva mai important decât un loc în top 10 ATP – împăcarea.

Plus: numărul conţine şi suplimentul bărbătesc Aspirator – o revistă pentru bărbaţii ca noi.

Şi: împreună cu DoR #9 se distribuie şi numărul pilot al revistei-manifest de fashion & lifestyle All Hollow, produsă de Griffon & Swans.

Revista se poate cumpăra direct din DoR Shop sau de la distribuitorii noştri din Bucureşti şi din ţară: Cărtureşti, Inmedio, Reţeaua Librarium (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara), librăria engleză Anthony Frost, ceainăria Bernschutz&Co, Violeta’s Vintage Kitchen, Băcănia Veche, Băcănia Coco, The Place Concept Store.