In luna Iulie, Clubul Foto implineste doi ani de la lansare si iti propune un concurs foto cu tema libera: cea mai reusita fotografie realizata de tine in ultimul an!

Am lansat ClubulFoto.com in mijlocul verii iar luna Iulie este luna noastra aniversara.  Ca in fiecare an iti propunem un concurs foto cu tema libera deoarece vrem sa identificam “Fotografia anului”, adica cea mai reusita imagine pe care ai surprins-o in ultimul “an fotografic” 🙂 . In plus, acum avem doi sponsori si poti castiga de doua ori mai multe premii! Tema este libera, asadar fotografiile pot aborda genuri diverse, cum ar fi peisajul, luminile orasului, portrete, instantanee etc, dar trebuie sa fi realizate in perioada 1 Iulie 2011 – 1 Iulie 2012.

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului: http://www.clubulfoto.com/concurs/

Calendarul desfasurarii concursului:

  • 2 – 30 Iulie 2012: inscrierea lucrarilor si votul public pe www.ClubulFoto.com/concurs/
  • 1 – 3 August: Jurizare, 3 August: Afisarea castigatorilor

Premii:
Castigatorul Marelui Premiu va primi o geanta foto Think Thank Retrospective Lens Changer 3, un loc gratuit la Scoala de Vara din Valea Cernei si DVD-ul “Himalaya in 6 feluri”.

Premiul Publicului este un toc pentru aparatul foto DSLR, Think Tank Digital Holster 10 V2.0 si DVD-ul “Himalaya in 6 feluri”.

Organizatori:
Revista on-line ClubulFoto.com, Think Tank Photo Romania si CameraMM / Phototour.ro

Parteneri media: Fotografa.ro, Foto4All.ro, Metropotam.ro, Photolife.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro, ArtBoom.ro, AlexMazilu.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro, Banda Foto si Kanvas.ro

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina: www.ClubulFoto.com/concurs/