Allan Dalla, unul dintre cei mai activi si inventivi street-artisti romani, este de acum prezent si online pe allandalla.com – o galerie captivanta de lucrari de street-art, graffiti, instalatii, proiecte, videoclipuri si tablouri.
Clipul oficial de promovare aici: http://vimeo.com/40819557 – sau, ca alternativa, unul din video-urile cu proiectele Allan Dalla Simentrynside feat. Kero & Ion B (http://vimeo.com/38653586) sau Galacticontrol (http://vimeo.com/34196209).

Welcome to Allan Dalla’s World!

Universul Cosmic lanseaza catre planeta Pamant semnale prin coduri colorate care se racesc si lasa loc particulelor de materie să se formeze in digital, pe allandalla.com.

Compozitia cosmica aterizeaza pe Terra, in tara cu forma de peste, unde pamantenii au numit-o Allan Dalla, si are ca scop evolutia universului la interactiunea dintre substanta, energie si informatie.

Nemarginit in timp si spatiu, Allan Dalla, personajul fictiv al artei planetare, reprezinta in alb si negru, bine si rau, frumos si urat, pace si razboi, dragoste si ura, conexiunea dintre spatiul terestru si cel extraterestru.

Lumea online a lui Allan Dalla prezinta, in toata splendoarea cosmica, cele patru categorii: street / canvas / gallery / video. Aici descoperim lucrari in premiera de street-art si graffiti, proiecte si colaborari, instalatii, videoclipuri, tablouri ce variaza infinit intre forme si energii diferite.

Stay tuned for new updates!

Peace and War!

###

 

Bogdan Stefanescu

PR | Formaje – the essential Romanian artfiles