Iarba si Dans

Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) continua sa miste lumea!

Si o face nu doar din/in salile de spectacol ci si in spatiile publice, pe strada, in mijloacele de transport in comun, in parcuri si oriunde vom intalni oameni carora le place sa danseze.

Pentru inceput, ca sa mai scapam de caldura torida de afara si sa ne racorim, mergem in parc!

Programul «Iarba si Dans» aduce dansul contemporan in parcurile din cartierele voastre.

In fiecare duminica a lunii iulie (8, 15, 22, 29 iulie), timp de o ora (11.00 – 12.00) – trei coregrafi vor tine, prin rotatie, concomitent, cursuri de dans contemporan in parcurile Titan, Tineretului si Kiseleff. Va putei intalni cu Farid Fairuz, Carmen Cotofana, Vava Stefanescu, Andreea Novac, Arcadie Rusu si Ioana Marchidan, Mircea Ghinea, Sandra Mahvima, Madalina Dan, Valentina de Piante.

Cursurile sunt gratuite si se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate de dans si miscare, indiferent de varsta si pregatirea lor fizica.

Ne puteti recunoaste dupa afisajul “Like CNDB” si ne gasiti:

  • la scena – in parcul Alexandru Ioan Cuza/Titan
  • in spatiul de joaca pentru copii – in parcul Tineretului
  • langa fantana arteziana – in parcul Kiseleff

Programul “Iarba si Dans” este organizat de catre CNDB in parteneriat cu ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.

Pentru informatii despre alte programe si proiecte CNDB accesati site-ul www.cndb.ro

Parteneri media: Modernism.ro, 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Onlinegallery.ro, Metropotam.ro, WebPr.ro,  HipMag.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Tataia