MISIUNEA:  Sa lansam international un grup de artisti( tineri, la mijlocul carierei, morti). Sa-i impunem si sa castigam multi bani vanzandu-i. Ca sa nu mai vorbim de faima si gloria + incantarea cultural-estetica. Misiunea este dificila dar nu imposibila pentru ca: [ citam aici din Manifestul colectivului de arta libera pentru o arta contra-hegemonica: (a venit timpul ca filistinii sa isi faca publice opiniile, scopurile, tendintele in acord cu hegemonia lor culturala si sa fie infruntati prin manifestul pentru o arta contra-hegemonica)].

Vom folosi tactici de gherila, diseminare, minciuna, frauda culturala, persuasiune ca in orice alta afacere corporatista. Vom reusi! Istoria ne va judeca drastic, speram. S.H.U.G.

GALERIA: Allegra Nomad Gallery nu apartine unui loc anume sau unui oras. Produce expozitii in spatii diverse, cladiri neterminate, depozite, incinte neinchiriate, studiouri de film… De ce? Pentru a evita chiriile si alte cheltuielile si a-si directiona bugetul in promovarea artistilor sai. Credo-ul nostru estetic este “randomismul” vezi manifest randomist, interventionist & e-manoeuvers.

Nomad 1: primul vernisaj, strada Alexandru Constantinescu nr. 11, sector 1, Bucuresti, ora 18:30. Artisti: Sorin Dumitrescu, Horia Mina, Paul Neagu.

www.allegranomad.com