Matei Lupu “Soft & Casual” în cadrul targului “Plăcerea de a trăi” @ Horezu, in parteneriat cu SquareMedia
Expozitia va avea loc in cadrul targului “Placerea de a trai”, unde se vor desfasura activitati precum expozitii de pictura si fotografie, muzica, spectacole in aer liber, jocuri populare si initiere in dansuri traditionale.
Datele : 29 Iunie, 30 Iunie, 1 Iulie 2012,
Locatia expozitiei : Centrul de informare turistica, Horezu

Cateva cuvinte despre expozitia “Soft & Casual”

“M-am nascut in Romania, am plecat de mic si m-am intors la 19 ani, pentru a-mi gasi radacinile. Consecinta mutarii mele este o disonanta, probabil cauzata de diferentele profunde dintre aceste doua tari.
Acum mai putin de un an am renuntat complet la fotografia digitala. Eram in cautarea unei noi surse de informatie, si unei noi metode de lucru. Una cu mai mult amanunt.
Lucrarile acopera o perioada de 6 luni, si actiunile se desfasoara in Franta, Romania si Germania. Este relatarea calatoriei psihice, noilor intalniri si a intrebarilor. Din clipa in care am cumparat prima pelicula, pana in clipa in care fotografia si-a atins scopul terapeutic, realizarea serii “Soft & Casual” m-a adus la intrebarile necesare pentru obtinerea unei definitii mai bogate a cuvintului realitate.” – Matei Lupu

Genuri fotografice : fotografie candida, fotografie urbana,
Numar de impresii : limitate la 7 tiraje per fotografie,
Pret de vanzare :  1100 Lei – 250 Euro / Tiraj – Fiecare tiraj este insotit de propriul certificat de autenticitate Epson Digigraphie, trasabil prin internet,

Suport de captatie : pelicula fotografica, Color,
Numar de fotografii expuse : 8,
Format finit : 36x48cm,
Impresie : Digigraphie®