Ești un talent al spectacolelor de varietăți? Înscrie-te acum la concursul internațional de la Sziget Festival!

 

„Magic Mirror”, cea mai lipsită de prejudecăți locaţie de la Sziget, anunţă concurs de talente ale spectacolelor de varietăţi în trei categorii: acrobat, queer, dansator.

 

Persoanele interesate pot aplica de la 25 mai până la 20 iunie a.c. prin încărcarea unui video personal (max. 2 minute) pe site-ul concursului. Video-urile încărcate pe site vor fi votate de vizitatori, iar pe baza celor mai multe voturi juriul concursului va selecta 12 interpreţi din fiecare categorie. Interpreţii selectaţi vor concura seară de seară, live, în mai multe etape, în timpul Sziget Festival. Câştigătorii vor fi invitaţi ca artişti rezidenţi la Sziget Festival 2013 (pe scena „Magic Mirror”).

 

Pot aplica interpreţi individuali: profesionişti sau începători, fără limită de vârstă sau sex. Aplicanţii îşi vor încărca video-urile după ce se înregistrează pe site (începând cu data de 25 mai), cu specificarea categoriei. În cazul în care un aplicant este ales pentru etapa următoare, se angajează să călătorească şi să stea la Budapesta pe întreaga durată a Sziget Festival.

 

Mai multe informaţii pe website-ul concursului: www.magictalent.hu