418 Contemporary Art Gallery Bucuresti va invita sa participati la Noaptea alba a Galeriilor 2012! Vineri 25 mai de la 19.00 la 03.00 suntem deschisi la adresa Intrarea Armasului Nr. 12 cu expozitia CETATE. Workshop at the Danube IV cu Marina Albu, Stefan Radu Cretu, Adriana Elian, Maggie Michael, Romul Nutiu si Cristian Raduta.

CETATE. WORKSHOP AT THE DANUBE IV

418 Contemporary Art Gallery

Intrarea Armasului, Nr.12

Sector 1, Bucuresti  (Foarte aproape de Shift Pub si Gradina Icoanei)

Pentru a patra oara Fundatia Joana Grevers a gazduit mai multi artisti plastici la domeniul sau de la Dunare – Cetate. Artistii ce au participat la atelierul din vara anului 2011 sunt Marina Albu, Stefan Radu Cretu, Adriana Elian, Maggie Michael, Romul Nutiu si Cristian Raduta.

Pictura, sculptura, instalatii, video si chiar un parfum au fost create pe parcursul acestui eveniment deosebit. Va prezentam mai jos o selectie ale impresiilor artistilor participanti, ce pot fi regasite mai pe larg in cadrul catalogului expozitiei:

”Cum incapsulezi senzatii? Am decis sa adun, sa stochez. Am creat un dispozitiv de captat urme si sol si praf. O insiruire de cartoane mari tapetate cu aracet, plimbate de-a lungul ulitei in jos, pana la castel.” Marina Albu

“Am lucrat intr-o larga incapere rustica cu usile deschise, similara unui hambar, era un spatiu de lucru dintr-o alta era. Conform insemnului de langa acoperis, cladirea atelierului a fost construita in 1874, cu exact o suta de ani inainte de a ma naste ( acelasi cu anul in care Ioana a parasit Romania).” Maggie Michael

Email: [email protected]; [email protected]

Mobile +4 0747 480 630, Phone +4 021 211 78 33

www.418gallery.com

www.facebook.com/418contemporary.art.gallery