sâmbătă, 26 mai 2012, de la 9 seara

O sală la subsolul unei fabrici cu pereţii tapetaţi în galben. Un covor de cabluri şi prelungitoare, peste tot amplificatoare, mixere şi microfoane. Aici s-au întâlnit pentru prima oară cei cinci membri ai formaţiei PUBLIKA. Unii se cunoşteau doar din vedere, alţii erau prieteni mai vechi. Şi-au pregătit instrumentele, au dat drumul volumului, s-au privit cu complicitate şi au început să cânte.
Groove-ul de chitară s-a împletit treptat cu ritmul tobei şi al basului, a fuzionat cu armoniile de clapă, s-a lăsat purtat de linia vocală. Când instrumentele au tăcut, cei cinci şi-au dat seama că tocmai compuseseră prima piesă. Îi mai trebuiau nişte versuri, care au sosit câteva zile mai târziu şi „Unde eşti?” era deja gata.


Născută aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională, trupa PUBLIKA înseamnă profesionişti cu o bogată experienţă de scenă, de producţie şi de studio. Într-un context muzical dominat de compoziţiile făcute pe computer, PUBLIKA propune un sound modern, măsurându-şi forţele în reprezentaţii live incendiare.

PUBLIKA : Ionut Ruscior – voce / Florin Giuglea – chitara / Robby G – clape / Hanes Radu – tobe / Adi Ciuplea – bass /

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill este un lounge in Parcul Herastrau, departe de viata agitata a orasului. Un spatiu intim si hedonist, in care aducem in acelasi loc tot ceea ce poate sa cultive placerea si relaxarea: cafeaua, ceaiul, cartile, muzica, teatrul, lenevitul sub cerul liber.

Veti regasi cate ceva din aerul Parisului, alaturi de piese de teatru jucate de actori romani talentati, teatru de improvizatie, concerte de jazz sustinute de cei mai buni muzicieni romani ai momentului; in plus, lansari de carti, expozitii, targuri vintage, de arta si handmade.
Tete-a-Tete – evenimente pentru toate gusturile, preturi pentru toate buzunarele si o atmosfera pe care iti vei dori sa o regasesti!

TETE-A-TETE COFFEE ART & CHILL
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti – sector 1
Rezervari: 0728 668 463
Program : LUNI – DUMINICA 10:00 – ultimul client
Capacitate: 350 persoane in picioare // 150 – 200 persoane pe scaune in functie de eveniment