În luna mai a anului 2012, se lansează primul film interactiv din România, “Kiddo”, în regia lui Millo Simulov! Lansarea oficială cu public se va face în cadrul festivalului de film TIFF (Transilvania International Film Festival), care va avea loc la Cluj, în perioada 1-10 iunie 2012.

Cum a fost abordat acest filmul interactiv?

Spectatorii sunt puși în situația de a alege. În câteva momente-cheie ale acțiunii, spectatorul poate decide ce să facă personajele, cu una dintre variantele oferite de autori. Producţia Spider Film este un proiect ambițios la care se lucrează de un an şi jumătate. Kiddo ilustrează o poveste emoționantă, în care tu poţi schimba destinul personajului principal!

O parte interesantă a proiectului cuprinde și colaborarea cu Les Elephants Bizarres, care au compus piesa “Wish (You were here)” special pentru tema acestui film. Astfel că lansarea primului film interactiv, aduce odată cu ea și lansarea primului videoclip interactiv din industria muzicală românească!

În varianta clasică a videoclipului piesei “Wish (You were here)” puteți viziona deja, în premieră, câteva cadre din Kiddo.

Urmează să vă ţinem la curent cu mai multe detalii. Până atunci, vă invităm să urmăriți videoclipul “Wish (You were here)” și teaserele campaniei de promovare “Kiddo”!

 

Videoclipul Les Elephants Bizarres – Wish (You were here)

http://www.youtube.com/watch?v=raRH03lDFlg

Canalul oficial al filmului:

http://www.youtube.com/user/KiddoTheMovie