Wagner Arte Frumoase si Povesti prezinta obiecte de decor si arta declinata pe portelan, in tehnica picturii manuale

Bucuresti 13 mai 2010, Romexpo – Construct Expo Ambient, cea mai importanta manifestare dedicata constructiilor si decoratiunilor interioare, organizata la Romexpo, invita la exprimarea personalitatii individuale si isi propune sa stimuleze imaginatia publicului, mai ales atunci cand este vorba de construirea, decorarea sau ambientarea unui spatiu de locuit.

Targul organizat la Romexpo include, la cea de-a 17-a editie, o pretioasa galerie de obiecte decor, realizata de catre Wagner Arte Frumoase si Povesti, unicul manufacturier bucurestean de arta pura (grafica, pictura) transpusa pe obiecte de portelan fin.

Publicul poate admira atat cea mai noua colectie de obiecte de mic decor, cu modele traditionale romanesti, dar si obiecte din colectiile anterioare, realizate utilizand o tehnica speciala, dacalcomania, care presupune o imprimare fidela a unor desene concepute de catre artisti. Pentru cei care isi doresc construirea unui spatiu individual, complet diferit, Wagner Arte Frumoase si Povesti propune personalizarea accesoriilor de baie: lavoare, cazi de baie, pisoare, faianta, prezentand Colectia de Dantela. Pretul obiectelor expuse poate varia de la 20 de Euro, pentru accesoriile de mici dimensiuni, pana la 10,000 de Euro, pentru ansamblurile de baie alcatuite din mai multe obiecte.

Colegii din presa care iubesc obiectele si admira arta picturii pe portelan, dar nu au avut pana acum ocazia sa experimenteze, sunt invitati sa participe la workshop-ul special organizat in cadrul Construct Expo Ambient, in cursul zilei de joi, 13 mai, in intervalul orar 11:00 – 14:00, in spatiul destinat galeriei realizate impreuna cu Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Ne propunem sa imbogatim permanent evenimentele realizate de catre noi cu elemente noi, care sa prezinte o atractie pentru public si o referinta pentru specialisti. Reinterpretarea obiectelor sanitare, de mobilier sau de decor, transformarea acestora in obiecte de arta reprezinta o invitatie la prospetime, la realizarea unei legaturi personale intre om si obiect”, declara Catalin Trifu, Director Comercial al Romexpo.

“Ne dorim sa oferim o alternativa la obiectele de decor comune, serializate, sa propunem revenirea la feminitate, o incarcare cu o energie noua. Oamenii sunt sensibili la povesti, iar istoriile noastre cu pisici calatoare si printese sunt cele care vand ele insele, de multe ori, produsele”, declara Ana Wagner, artist plastic si proprietarul Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Despre Construct Expo Ambient

Organizata de catre Romexpo pe o suprafata de peste 29,000 mp, expozitia internationala de amenajari interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale si pardoseli, usi si ferestre, tamplarie si vitraje, decoratiuni, corpuri de iluminat, articole diverse a ajuns la editia a 17-a. La aceasta editie participa peste 600 de expozanti, cu o reprezentare a companiilor straine de peste 40%, confirmand interesul firmelor straine pentru piata constructiilor din Romania si potentialul ridicat de dezvoltare.

Despre Wagner Arte Frumoase si Povesti

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este unicul manufacturier bucurestean de arta pura transpusa pe obiecte de portelan fin. Povestile despre case zburatoare si pisici calatoare ale Anei Wagner, proprietara magazinului, se regasesc pe ceainice, farfurii, bijuterii din portelan fin sau magneti turistici, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat.

Prin noua propunere, ca prin intreaga activitate a Anei Wagner, incercam sa educam si sa aducem de fiecare data publicul catre un tip nou de frumos, sa le oferim alternative si stari de bine venite din trairile artistilor.

Pentru detalii suplimentare va  stam la dispozitie:

Evelin Fabritius

Mobile: + 40(0) 0747.06.00.40

Mail: [email protected]