Salut! Probabil o să te miri, dar noi credem că știm câteva lucruri despre tine. Găsești întotdeauna metoda perfectă de a copia fără să fii prins. Sau poate că șahul este o modalitate de relaxare pentru tine. Sau poate pur și simplu simți că strategia este a doua ta natură. Dacă mai ești și atras de publicitate, atunci probabil ți-ar plăcea să devii planner într-o agenție.

Până aici totul sună bine, dar asta să fie tot? Doar ai tot auzit că nu este ușor să fii strateg. Într-adevăr, e o treabă complexă și migăloasă, unde atenția trebuie să cadă pe detaliul potrivit, la momentul potrivit. Ca să înveți să valorifici acele mici detalii care contează într-un demers strategic, vino la cea de-a 7-a ediție Think Strategy. Singura școală gratuită de strategie, dedicată studenților.

Timp de 10 zile, alături de alți 23 de studenți, afli cum stă treaba cu strategia. În 14 workshopuri discuți cu profesioniști din publicitatea românească despre principiile de bază ale strategiei în publicitate și despre modul de lucru al unui planner. Afli cum reușește el să pună în valoare micile adevăruri din viața de zi cu zi ale omului obișnuit, pentru a da naștere unor campanii de succes. Afli mai multe și despre relația sa cu celelalte departamente – Creația, Client Service.

Și fiindcă fără puțină practică nu se poate, vei intra chiar tu în pielea unui strateg. Împreună cu echipa ta vei rezolva un brief, exact ca într-o agenție de publicitate. Pe lângă asta, dacă dovedești că ai stofă de planner, te răsplătim cu un internship.

Dacă te-am făcut curios, intră pe www.thinkstrategy.ro și descarcă formularul din secțiunea Înscriere. Completează-l și trimite-l până pe 29 aprilie. Dacă ne convingi că ești strateg din naștere, te chemăm la interviu.

De acolo, direct la Think Strategy 7. Între 7 și 18 mai 2012, la Tête-à-tête, în Herăstrău. Ca să te convingi că strategii buni se inspiră din viața noastră.