Vineri, 17 februarie 2012, de la ora 9 seara, ANTARCTICA revine la Madame Pogany cu un performance glacial si deopotriva incarcat de vibratii sonore calde.

Trupa ANTARCTICA a fost infiintata in 2009 de catre Delia Opran (voce) și Ciprian Lemnaru (keyboards & electronics).  A fost opening band pentru Morcheeba, in 2010, iar anul trecut,  a participat la Festivalul B’estfest.

La finalul lui 2011, ANTARCTICA a lansat ”Explorers” (A&A Records), albumul de debut, cu un sound elaborat, in egala masura meditativ, ludic si melodic.

”Explorers”  a fost bine primit de publicul bucurestean, iar piesele ”Don’t stop the dance”, ”Pase Magice” si ”Little Red Dress” au ajuns  in Top Show Radio Guerrilla cu Bogdan Serban si Mihai Dinu.

ANTARCTICA propune o perceptie muzicala transcedenta, deschizand, de asemenea, drumul pentru o noua mentalitate in muzica romaneasca. Ne gasim inspirația in synth pop-ul anilor ’80, new wave și muzica electronica de avangarda, insa principala sursa de emanatie a muzicii pe care o facem ramane Antarctica, marele continent alb de la capătul Pamantului, taramul aurorelor australe și al Soarelui de la miezul noptii.”, spune Delia.

 

Pe 17 februarie, ANTARCTICA  isi va face aparitia pe scena intr-o formula completa, alaturi de Tudor Scanteie, chitaristul trupei din 2011, si Adrian Klein, in calitate de invitat special.

 

Intrare: 15 lei

 

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / [email protected]

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 -44, zona Piata Floreasca, Bucuresti

 www.madamepogany.ro