Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită pe 21 Aprilie 2012, ora 19:00, în București, la premiera spectacolului-serial „Scrisori către Rita”.

În premieră în România (probabil şi în lume) foiletonul teatral SCRISORI CĂTRE RITA, de Ştefan Caraman, ajunge pe scena teatrului În Culise. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de discuţii la care vor fi prezenţi autorul Ştefan Caraman, regizorul Cristian Bajora şi actorul Ştefan Nistor.

Aveţi pentru prima oară ocazia să întâlniţi pe viu personajele romanului explozie al anului 2011, scris pe un blog în perioada 2009-2010, sub pseudonimul Kaos Moon.

Serialul – pentru că vorbim despre primul sezon – are 12 episoade, iar fiecare episod va fi reprezentat o dată în fiecare săptămână. Toate reprezentaţiile vor începe la ora 19:00, iar în cazul în care locurile vor fi ocupate vom încerca o a doua reprezentaţie de la ora 21:00. Datele reprezentaţiilor sunt: 21 Aprilie, 28 Aprilie, 04 Mai, 15 Mai, 27 Mai, 1 Iunie, 7 Iunie, 14 Iunie, 21 Iunie, 28 Iunie, 5 Iulie, 12 Iulie.

Ştefan Caraman ne spune care este povestea: „Pe scurt : Nic Labis, un upgrade al marelui poet (dar fara sa ii replice talentul), un minuscul locuitor la bloc si drumul lui de la finish catre linia de start. Scrisori catre Rita e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi … Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei.”

Abonamentele au fost puse în vânzare la Teatrul În Culise astfel:

Pachetul I – reprezentând un abonament cu bilete pentru toate cele 12 spectacole în valoare de 150 de lei.

Pachetul II – reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripţionat cu un citat din roman in valoare de 200 de lei.

Pachetul III – reprezentând un abonament cu bilete pentru cele 12 spectacole plus un tricou inscripţionat cu un citat din roman la care se adaugă un exemplar de carte, în valoare de 250 lei

Pentru ceilalti spectatori, care vor opta doar pentru anumite episoade, oferim bilete de intrare/reprezentaţie – valoarea acestora fiind 30 RON, în limita locurilor rămase după vânzarea abonamentelor.

Pe toată perioada derulării proiectului, în incinta teatrului veţi găsi la vânzare exemplare din SCRISORI CĂTRE RITA (editura TRACUS ARTE Bucureşti), precum şi tricouri inscripţionate cu citate din carte.

Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală şi sexy, plină de poezie şi umor deopotrivă şi, înainte de toate, irepetabilă. Sâmbătă, 21 aprilie, ora 19:00. Locurile sunt limitate!

Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site http://teatru.inculise.ro/.

 

Evenimente și spectacole În Culise 20-26 Aprilie

VINERI, 20 Aprilie

ORA 19:00

SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE

De Matei Vişniec

Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă, Alexandru Minculescu, Paul Alexandru, Maria Popovici, Anisa Lupu, Laura Marin, Alexandru Banciu

R: Cristian Bajora

Preţ bilet: 20 lei

Durata: 1h30

ORA 21:30

 KARAOKE.. cu Ştefan

Tananananana nanan nanana! We are the CHAMPIONS, my frieeends! Nothing compares to you! Together we can take it to the end of the line! Karma Police! To the moon and back! Dacă ploaia s-ar opri… Şiiii multe, multe altele! Avem karaoke cu tot ce vrei şi ce nu vrei. Plus invitatul special – Ştefan– să ne cânte şi să ne-ncânte! Doar să-ţi aduni câţiva prieteni şi să vă porniţi picioruşele până În Culise. Distracţia e garantată, mai ales cu cei care cânta prost. De-abia aşteptăm!

 

SAMBATA, 21 Aprilie

ORA 19:00

SCRISORI CATRE RITA – PREMIERA

De Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, un nud

R: Cristian Bajora

Preţ bilet: 30 lei

ORA 22:00

Club Night – cu Dj Szara

Aşa cum te-am obişnuit, în fiecare noapte de Sâmbătă Culisele se deschid pentru distracţie. Nu vrem petreceri exclusiviste aşa că muzica e pentru toate gusturile, oamenii sunt deschişi şi prietenoşi, iar licorile noastre magice întreţin atmosfera.

 

DUMINICA, 22 Aprilie

ORA 19:00

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU

După texte de Matei Vişniec

Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Soroiu

R: Cristian Bajora

Preţ bilet: 20 lei

Durata: 1h30

 

Lounge Evening – cu Narghilea si Muzica orientala

Duminica este ziua in care nu trebuie sa faci nimic. Doar sa-ti iei putin timp pentru tine si sa te destinzi. Serile de Duminica din Culise te poarta spre Orient si iti aduc atmosfera de dulce odihna cu miros de betisoare, narghilele aromate si muzica de relaxare.

LUNI, 23 Aprilie

ÎNCHIS

 

MARTI, 24 Aprilie

ORA 19:00

NISTE OLTENI

O dramatizare de Constantin Fugaşin după volumele „LA LILIECI” de Marin Sorescu

Cu: Cristina Buburuz, Nicolae Botezatu, Gabriel Vodnar, Alexandru Năstase, Bianca Mateescu, Victor Vlad Udrescu, Ioana Perescu, Mirela Sorescu, Constantin Nechiti, Gheorghe Iordache, Theodora Andreea Nechiti, Sandra Ducuţa, Mădălina Apostol

Regia: Constantin Fugaşin

În cele 70 de minute de umor, în faţa spectatorilor reînvie satul oltenesc de acum o jumătate de secol, cu personaje pitoreşti, naive sau şirete, isteţe sau tîmpe, grosolane sau tandre, frumoase sau groteşti, degajînd un haz sănătos pe fondul unei candori fără egal.

Ora 22:00

KARAOKE.. cu Ştefan

 

MIERCURI, 25 Aprilie

orele 17:00-05:00

KARAOKE

ORA 20:00

SERILE MOSCOVEI – Concert LIVE de Muzica Ruseasca si Folk Romanesc

Cu Vasile Pitonov şi Mihai Mosoi

Ai ascultat vreodată muzică rusească? Muzică puternică şi dură, dar în acelaşi timp dulce şi delicată. Cuvinte de neînţeles, dar pe care le simţi aproape de tine. Este muzica încărcată de sentimente şi trăiri, ca şi folk-ul românesc. Două lumi diferite şi o simbioză perfectă într-un concert savuros care te poartă spre meleaguri mai reci, dar cu oameni prietenoşi şi călduroşi.

JOI, 26 Aprilie

ORA 20:00

ACT-PERFORMING – OBSESSION

După o idee de Edith Neculici

Cu: Daniel Iordan, Ioana Mărcoiu, Andreea Mateiu, Cornelia Ccu, Mihai Stănescu, Florin Munteanu, Bianca Mateescu, Iulian Gliţa.

Concept şi Regie: Doru Zanfir şi Iulian Gliţa

Asistent Regie: Simina Costea

Muzica: Alex Halka

 

Un act-performing în care vedem reala faţă a societăţoo de consum în care trăim cu angoasele, fricile, minciunile.. etc. Va da mai multă speranţă, încredere în fiecare dintre noi şi va întreba: DE CE MINŢIM? DE CE NE ÎNŞELĂM IUBITA CU PRIETENA EI CEA MAI BUNĂ? DE CE DĂM ÎN CAP CELUILALT?… DE CE?

OARE ASTA ESTE CALEA CEA MAI BUNĂ?

***** Interzis celor sub 18 ani ****

ora 22:00

KARAOKE, PROIECTII, JAZZ and BLUES, MUZICA VECHE.. TU FACI PROGRAMUL!

Te-ai săturat de muzica zgomotoasă din cluburi şi ai chef de altceva??? Vrei Karaoke? Sau vrei o seara autentica romaneasca… Înseamnă că ai nevoie de o seară în Stilul În Culise! Aşa că ia-ţi iubitul/iubita, prietenul, sotul/sotia de mână.. şi adu-i la o seară ALTFEL. Seara va fi exact cum vi-o doriti pentru ca Joia dIn Culise o programezi chiar tu!