Proiectie & dezbatere
Cultures of Resistance

Joi 5 aprilie

Make a Joi in luna aprilie va fi dedicat filmului documentar.
Asadar Make a Point va invita joi, 5 aprilie, la un documentar provocator care chestioneaza posibilitatile rezistentei prin cultura si arta. Ne intrebam care sunt posibilitatile si metodele prin care arta poate contribui la schimbari sociale majore, devenind o arma a neagresiunii in fata nedreptatii si injustitiei.
Intr-un moment inca tensionat, in care cultura protestului incepe sa se trezeasca la viata, Make a Point propune publicului documentarul Cultures of Resistance, o investigatie atenta a metodelor prin care artisti din toata lumea incearca sa produca schimbari in societate.
Pornind de la indemnul lui Ghandi “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” documentarul Cultures of Resistance aduce in fata publicului grupuri de artisti din toata lumea care au ales sa foloseasca arta ca mijloc de expresie pentru a cauta solutii problemelor si conflictelor cu care se confrunta umanitatea.
Proiectia va fi urmata de o discutie cu invitati despre functiile sociale pe care si le asuma artistii contemporani in Romania.

Mai multe detalii despre CoR
http://www.culturesofresistance.org/
Incepem la ora 20.00
Intrarea libera.

Sos. Morarilor nr. 1, in incinta Postavariei Romane

Harta aici:
http://makeapoint.ro/point/info_contact_ro.html

Ne gasesti la [email protected]