Galeria AnnArt prezinta o seara de ‘intretaiere’ a artelor si a umbrelor urbane: pictura inovator-lucioasa pe backlit marca Francisc Chiuariu in expozitia Shadows si un defileu black fashion semnat de designerul Dorin Negrau.

Conversatia intre cei doi se sustine prin refererinta la modul in care suntemem marcati de peisajul urban.

Umbrele lui Chiuariu dezvaluie starile diverse ale omului contemporan, trecator prin orasul celor patru anotimpuri.  Umbra e ca un pasaport pentru spatiu universal spune Francisc Chiuariu. In acest spatiu intra si ies solitudinea si freamatul launtric,  bucuria jocului si tensiunea cautarii de sine. Umbrele noastre devin sangerii, acvatic-albastre, aurit-argintate, terestre sau solare: in aceasta seara, sunt un contrapunct  pentru siluetele negru-elegante concepute de Dorin Negrau intr-o nota de glamour  feminin si misterios. Tinutele all-black ale lui Negrau sunt completate de accesorii create de Ligia Stan.

 

Evenimentul are loc in prezenta artistului Francisc Chiuariu si a designer-ului Dorin Negrau miercuri 21 martie, ora 18, la Galeria AnnArt.

 

Expoziţia Shadows de la AnnArt încheie ciclul celor 3 expoziții simultane Francisc Chiuariu la Palatele Brâncovenești Mogoșoaia, Muzeului Național de Artă Contemporană si Annart care au marcat in forta începutul anului 2012 pentru artist.

 

AnnArt gallery este o galerie de arta contemporana si casa de licitatie fondata la Bucuresti in mai 2011. Promoveaza si vinde in Romania si in strainatate artisti consacrati si emergenti.

 

AnnArt Gallery

Str. Mahatma Gandhi Nr.1, Sector 1 (zona Kiseleff/Docenţilor), Bucureşti

Program: luni – vineri 15:00 – 20:00, sâmbătă 12:00 – 20:00

Tel: +4 031 437 95 33 | Mob:+4 0752 042 042 | Fax: +4 031 437 95 32
[email protected]www.annartgallery.ro