Proud to feel – vino să faci parte din povestea Proud 6!

Business Organization for Students organizează anul acesta cea de-a șasea ediție a proiectului tradițional Proud și pentru că trăim în era emoțiilor și a nevoilor spirituale ale consumatorilor abordăm două teme provocatoare: marketing emoțional și marketing social.

Locația merge de minune cu tematicile noastre: un cadru inspirațional și mult iubit de tineri – cafeneaua Energiea. Între orele 12.00 și 15.30, în ziua de 28 martie 2012, vom învăța în cadrul conferinței despre marketing emoțional care sunt armele secrete ale brandurilor, de ce ne sunt atat de dragi și cum reusesc să ne ungă la suflet cu abordarea lor: te-ai întrebat vreodată de ce preferi cafeaua de la Starbuks sau de ce adori ciocolata Milka? Raționament vs emoții, secretele marketingului emoțional și insight-uri despre consumatori sunt doar câteva dintre temele abordate.

În cea de-a doua zi, pe data de 29 martie și în același interval orar, vom vedea care este impactul marketingului social. Specialiști din companii și din ong-uri ne vor povesti despre cum putem contribui la îmbunătățirea societății și ne vor împărtăși din experiențele lor: povești emoționante, dar și realiste despre cum putem salva vieți si cum apreciem valorile societății. Cine dintre noi nu își dorea de mic să fie un erou?

În cadrul workshop-urilor desfășurate între 16.00 – 18.30 vom învăța care sunt pașii unei campanii pentru fiecare concept studiat. Printre invitații care ne onorează cu prezența la eveniment se numără: Bogdan Toma, Oana Miruna Stîngă, Dragoș Dehelean, Alexandru Israil, Bianca Voinescu, Ana Bulgăr, Denisa Mihai, Teodora Migdalovici, Iulia Cornigeanu.

Și ca totul să se îmbine ca într-o poveste, participanții la workshop și cei mai activi de la conferință câștigă o invitație specială la Marketing Cinema Debate, pe data de 30 martie, unde dezbatem cele mai tari campanii de marketing emoțional și marketing social alături de ambasadorul Cannes Lions în România, Teodora Migdalovici. Cea de-a treia zi se va desfășura la Grand Cafe Van Gogh.

Premii multe și frumoase, concursuri pe Facebook, invitați speciali și oameni faini te asteaptă la Proud 6!

Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe pagina evenimentului: http://proud.bosromania.ro/ sau pe pagina de Facebook – http://www.facebook.com/Proud6  și aplică până pe data de 26 martie 2012 la workshop-uri!