SALONUL DE FOTOGRAFIE BUCURESTI – SAFO editia a III-a

21 – 24 iunie 2012, Muzeul Taranului Roman

Tot ceea ce inseamna azi fotografia, pentru toti cei care o fac si o admira: profesionisti, amatori, marele public.  Veti gasi la a cea de-a treia editie a Salonului de fotografie SAFO toate valentele lumii fotografiei: de la standuri de vanzare si testare a ultimilor noutati de pe piata de fotografie, demonstratii, ateliere practice, concursuri de fotografie, sesiuni foto, dezbateri si multe alte evenimente speciale.Veti intalni aici fotografi de prestigiu, profesori de fotografie, profesionisti ai lumii imaginii… pregatiti pentru schimburi de idei si discutii cu toti vizitatorii Salonului.

Salonul de fotografie lanseaza Apelul la candidatura pentru a treia editie a Marelui Concurs de fotografie SAFO. Concursul este deschis tuturor pasionatilor de fotografie, amatori sau profesionisti. El si-a castigat deja popularitatea, inregistrand la a doua sa editie (2011) de aproape 10 ori mai multi participanti decat la editia precedenta.

Castigatorii Concursului vor avea premii purtand marcile Epson, BenQ, Nikon, Lomography, surprize de la Cyclopedia si alti parteneri SAFO.  Vizitati noul site al Salonului pentru a afla toate detaliile participarii la Marele Concurs SAFO si alte informatii legate de salon: http://www.salonfoto.ro

Timp de 4 zile, Salonul de fotografie propune cel mai mare loc de schimburi si discutii, pentru a te informa, a te echipa, a trai una dintre cele mai complete experiente fotografice!

Parteneri media: F64, Badorgood, RFI Romania, Modernism, Comunitate foto, Piata de fotografie, Clubul foto, Igloo, Arhiva foto, Inchiriere foto.