Clujul versează miercuri în ton cu Iv cel naiv

Editura Vellant lansează la Cărtureşti Cluj noul tiraj al volumului “Versez” 

 

Miercuri, 7 martie, de la ora 19:00, Editura Vellant îi invită în Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Cluj pe toţi cititorii lui Iv cel naiv care au aşteptat cu răbdare ardelenească lansarea celui de-al doilea tiraj al volumului «Versez», scris de Iv cel naiv şi ilustrat de Vali Petridean.

 

O carte plină de păpădii, delicii şi suplicii urbane, detalii naive de zi cu zi şi sms-uri cu rimă, volumul publicat la Vellant îşi aşteaptă cititorii miercuri seară, la o lansare despre care reprezentanţii editurii spun doar că va fi caldă şi prietenoasă ca poemele lui Iv. Printre detaliile serii se numără brioşe care conţin versuri, cărţi cu dedicaţii naive şi o instalaţie din hârtie creată de Vladimir Turturica şi inspirată de poemele lui Iv.
Volumul surprinde în 110 pagini complet ilustrate câtă tristeţe e în viaţa unei bacterii şi câtă ironie e în destinele partenerilor de trafic, câtă poezie încape într-un sms şi câte lucruri din viaţa de zi cu zi pot fi spuse in versuri: declaraţiile de dragoste, certurile de la hypermarket, poveştile de la birou, extragerile loto, hobbyurile.

 

 

Iv cel naiv, pe scurt:

Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu doi ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant, aflat acum la al doilea tiraj.

 

Vali Petridean, pe scurt:

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustraţiile sale. Vă invităm să le descoperiţi pe site-ul său oficial: valipetridean.com