Bucharest-style, unul din cele mai apreciate bloguri de street style autohtone, sărbătoreşte 2 ani de existenţa şi totodată relansarea website-ului.
Evenimentul va avea loc vineri, 9 martie 2012, la S.T.U.P SQUAT B ( Str. Nicolae Golescu nr. 5, Sector 1, Fratelli Espresso bar) şi va începe la orele 22:30. Party-ul va fi întreţinut de DJ Sharky şi Paula Will Do şi va reuni cele mai spectaculoase persoane din lumea modei. În cadrul evenimentului va exista o mini-expozitie în care vor putea fi admirate cele mai inspirate ţinute de pe Bucharest-style şi proiecţii.
În plus, te aştepta surprize de la Chambord şi Oriflame.

Dress code : Bows & Bow ties.

Despre Bucharest style
Bucharest style a fost fondat în urmă cu 2 ani de Silvia şi Raluca şi prezintă cele mai creative ţinute capturate pe strada sau la diverse evenimente fashion, interviuri cu bloggerii romani de modă, colecţii ale designerilor romani, interviuri despre cariere fashionable şi interioare de case.
Blogul se afla la cel de-al doilea eveniment de acest gen, anul trecut sărbătorind cu un eveniment dublu alături de La Chatterie şi Pixie shoes la showroom-ul acestora.

Contact
Silvia Câmpeanu : tel 0726.144.919 / [email protected]
Raluca Barbu: tel 0767781201/ [email protected]