Mai este putin si vine Mos Craciun! Ne-am apropiat cu pasi repezi de luna cadourilor si am pregatit pentru voi un nou concurs foto! Tema este “Traditii si Obiceiuri”! Asteptam inscrierile voastre pana pe 15 Decembrie! De Craciun, premiul dorit de tine poate fi al tau!

Revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie! Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din o varietate de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio !

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: portretul, foto-reportajul, instantanee, peisaje, fotografie de strada etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului http://www.clubulfoto.com/concurs/

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, experimenteaza si surprinde traditii si obiceiuri desprinse din povesti!

Calendarul desfasurarii concursului:
– Pana pe 15 Decembrie: inscrierea lucrarilor si votul public ( www.ClubulFoto.com/concurs/ )
– 15 – 20 Decembrie: Jurizare
– 21 Decembrie: Afisarea castigatorilor

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac! Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64!

Organizatori:
Concursul este organizat de revista on-line Clubul Foto si F64 Studio. Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre dl. Dan Dinu,  fotograf profesionist. ( www.dandinu.net | www.photolife.ro )

Parteneri media:
Photolife.ro, Fotografa.ro, Metropotam.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, AlexMazilu.ro, 4Arte.ro, ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro,  SoFresh.ro, Comunitatefoto.ro, BandaFoto.ro si Kanvas.ro