SENZAŢIONAL! ÎN EXCLUSIVITATE !

Moşul declară: TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“

Le Fabuleux Magasin de Mireille vă pofteşte să sărbătoriţi alături de noi ediţia aniversară (trei anişori!) a Târguţului Vintage.

In zilelele de 3 si 4 decembrie, la Casa Matei (Str.Matei Corvin, 6) , se va desfasura TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“ cu siguranţă EVENIMENTUL vintage al iernii clujene.

În ajunul nopţii de Moş Nicolae clujenii sunt invitaţi la shooping: manşoane şi căciuliţe pentru un aer de vacanţă retro, rochii vintage-glamour pentru seara de Réveillon, bijuterii, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din “dulapurile” virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-iţe din ţară.

Ocazie pentru clujenii atinşi de virusul vintage sa se molipsească de-a binelea şi să descopere cele mai originale sugestii pentru traista lui Moş Nicolae.

Aşa că vă aşteptăm să veniţi, cu ghetuţele bine lustruite şi lucruşoare faine, sâmbătă 3 si duminica 4 decembrie, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la “TÂRGUŢU’ VINTAGE…HO,HO,HO !“.

Pentru cei care au fost cuminţi (şi pentru Moşu) avem ceai cald şi prăjii iar pentru cei mai năzdrăvani (de la Moşu) nuieluşe pedepsitoare. Cât se poate de vintage, binenţeles.

Detalii pe http://vintagemireille.blogspot.com/