Vă invităm vineri, 9 decembrie, ora 21, la All in Green Live Concert, organizat cu ocazia lansarii primului album al formatiei, intitulat “Travelers in this world/ Exiting the dream”. Evenimentul va fi gazduit de Club Daos, Splaiul N. Titulescu nr.5 (cu intrare de pe str. Jiului – vis-à-vis de Pasmatex), si va fi urmat de un night party.

All in Green este prima formatie de electronica/ pop-rock din Romania care isi lanseaza un album in tara, album inregistrat, masterizat si produs integral cu resurse proprii. Muzica lor poarta accente profunde, pe alocuri cu influente de Romantic dark, fiind uneori comparati ca stil cu trupe ca Massive Atack sau Moby.

Membrii fondatori (Sebastian Bayer si Monica Vidoni) si-au propus la inceputul proiectului All in Green sa se promoveze exclusiv prin recomandari directe din om in om. Desi multi au fost sceptici, in mai putin de un an si exclusiv pe baza muzicii lor postate pe Facebook si pe Youtube, All in Green a reusit sa isi atraga mii de fani nu numai din Romania, ci si din Statele Unite, UK, Italia, Spania si Germania.
Datorita muzicii complexe si a exigentelor tehnice, primul concert live All in Green a fost indelung pregatit si este asteptat cu nerabdare de catre cunoscatori. Pentru a creea un show deosebit, formatia a apelat la invitati speciali: Florin Crancu – drums si Cosmin Motisan – chitara bas.

Desi au primit invitatii pentru a-si lansa albumul in Bucuresti, membrii trupei au ales sa faca lansarea acasa, la Timisoara, deoarece isi doresc sa ii aiba alaturi in primul rand pe cei care le-au fost aproape si le-au ascultat muzica inca de la inceputuri.
Va invitam sa le fiti alaturi si speram ca muzica lor va va convinge ca au ceva valoros de transmis si ca la Timisoara s-a nascut inca o trupa de muzica ce va avea un cuvant de spus atat pe scena muzicala din tara, cat si pe cea internationala.