Competiția se adresează pictorilor și graficienilor din România și urmărește descoperirea și promovarea artiștilor tineri, cu scopul de a le crește vizibilitatea pe piața de artă și de a le oferi oportunități noi de dezvoltare în carieră.

Elite Art Gallery a lansat cea de-a treia ediție a concursului de artă vizuală #FRESH dedicat artiștilor tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani. Competiția se adresează pictorilor și graficienilor din România și urmărește descoperirea și promovarea artiștilor tineri, cu scopul de a le crește vizibilitatea pe piața de artă și de a le oferi oportunități noi de dezvoltare în carieră.
Nu este impusă nicio direcție tematică, tinerii sunt liberi să se înscrie în concurs cu cele mai reprezentative și cele mai recente lucrări personale.
#FRESH se adresează artiștilor vizuali care se exprimă cu precădere în pictură si grafică.
Înscrierile se fac în perioada 25 septembrie – 17 noiembrie 2019, urmând ca în perioada 18 noiembrie – 15 decembrie, comisia de selecție, alcătuită din personalități marcante din lumea artei, membrii UAP si lectori universitari să aleagă câștigătorii. Juriul din acest an este format din artiștii: Felix Aftene, Valentina Druțu și Cristian Ungureanu.
În urma jurizării, vor fi selectați patru artiști care vor beneficia de posibilitatea de a expune pe simezele galeriei
Pentru ca dorim să oferim vizibilitate artiștilor proeminenți, vom promova cele mai bune lucrări pe canalele media, pe site-ul UAP și pe magazinul online de artă weshopart.ro
.
Cum să te înscrii:
 
Trimite pe adresa noastră de e-mail următoarele:
* un fișier cu cel puțin 5-6 lucrări disponibile pentru expunere, scanate sau fotografiate la rezoluție 200/300dpi.
* un CV în format doc sau pdf.
* o prezentare a proiectului de minimum 300 de cuvinte.
 
Pentru mai multe informații, acceseză: https://www.eliteart-gallery.com/fresh/
Adresă de email: [email protected]
 
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii dar și proiecte educaționale.