Targ caritabil: in numele ”luminii ochilor” unui bebelus

Alessia, o fetita de numai 5 luni, are nevoie de ajutorul nostru

Sambata aceasta nu numai ca iti ofera prilejul sa contribui la operatia de transfer de cornee a Alessiei, dar si ocazia de a-ti imbogati garderoba!

Mai multi expozanti (Atelier Aiurea, Atelier Una Isola Muy Hermosa, Antante, Alin Teglas, Hippie Hippie Shake, Monique, Ramona Vartosu, Tanaaa.ro, Merci Charity Boutique) isi vor prezenta creatiile sambata, 12 noiembrie, incepand cu orele 12.00, La Scena (Calea Calarasi 55), in cadrul unui  targ caritabil, ce are drept scop strangerea de fonduri pentru a o ajuta pe Alessia, o fetita de numai 5 luni, care are nevoie de un transplant de cornee.

In cadrul acestui targ vor exista workshop-uri si ateliere de creatie, unde, cu putina imaginatie si ajutor, iti poti crea propriul accesoriu sau sa iti poti desena singur propriul tricou.

Alessia Maria Truica a fost diagnosticata inca de la nastere cu SCLEROCORNEE, ceea ce inseamna ca nu vede si nu va vedea fara un transplant de cornee. Din pacate, aceasta operatie nu se face la noi in tara si este si destul de costisitoare, fiind necesare fonduri de circa 70.000 euro. Pana in luna decembrie, parintii Alessiei trebuie sa faca rost de inca 40.000 euro pentru a-si putea opera copilasul, pe langa cei 30.000 deja adunati.

Mai multe detalii despre acest caz gasesti pe http://www.impreuna.info/?p=581.

Merci Charity Boutique este un magazin caritabil, avand drept scop strangerea de fonduri pentru a veni in ajutorul celor care au nevoie de o noua sansa la viata. Magazinul contine donatii de haine, accesorii, carti, filme, fotografii, etc. Printr-o simpla donatie poti schimba destine, iar prin cumpararea oricarui obiect din cadrul Merci Charity Boutique poti salva vieti!