Vânătoarea de fotografii 6
Reinventăm Clişee!

Ce este un clişeu? Este o imagine fotografică în format negativ, după care se face reproducerea fotografică. Sau, în zilele digitale, repetarea excesivă a unei teme fotografice. Mulţumită dezvoltării pieţei echipamentelor foto, tot mai mulţi dintre noi ne-am cumpărat un aparat cu care să imortalizăm, prin diferite metode, momentele, subiectele, lucrurile care ne-au plăcut cel mai mult. Am riscat însă să intrăm într-o lume în care fotografiile noaste au câteva puncte comune, ce par a se repeta în abordare şi interpretare, devenind astfel uşor banale, repetitive, clişee.


Aşa că Banda Foto s-a gândit să reinterpreteze modul în care sunt privite Clişeele şi vă provoacă să încercaţi noi abordări ale aceloraşi teme, ce au însă frumuseţea lor poate tocmai pentru că au fost categorisite ca fiind clişee.


Ne vom întâlni sâmbătă, 29 octombrie 2011, la ora 11:00, în parcul Izvor
, București, la intrarea dinspre metrou. Nu vă spunem de pe acum care vor fi clişeele pe care vrem să le reinventăm, însă vă asigurăm că trebuie să veniţi cu un bagaj plin de creativitate şi originalitate. Vom privi împreună fotografiile obţinute de voi, în călduroasă cafenea Legere, acolo unde vă aşteaptă şi surprizele pregătite de noi.
Ne vedem aşadar  la Vânătoarea de Fotografii 6!
Pentru detalii şi înscrieri intraţi aici.
Ne puteţi scrie pe adresa [email protected]