Scoala ADC*RO organizeaza o noua sesiune de admitere, in perioada 13 octombrie – 7 noiembrie 2011 pentru cea de-a patra editie a proiectului, din cauza nivelului foarte scazut al rezultatelor obtinute de aplicantii de anul acesta.

In urma concursului ce s-a desfasurat in perioada 20 iulie – 19 septembrie 2011, doar cinci studenti au reusit sa obtina o medie satisfacatoare. Din acest motiv, dar si din dorinta de a pastra un standard foarte ridicat, tutorii si organizatorii au hotarat ca o noua sesiune de admitere este necesara. Aceasta se va desfasura in perioada 13 octombrie – 7 noiembrie, urmand ca, in perioada 8 – 21 noiembrie lucrarile inscrise sa fie notate de catre tutori.

Studentii admisi in cadrul primei sesiuni sunt: Alexandru Vasile, care este si castigatorul bursei URSUS, Alina Simindrescu, Alin Vaida,  Ana Gheorghiceanu si Mădălina Ştefu.

Cei interesati sa se inscrie la cursurile scolii, o pot face online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvand brief-ul de concurs.  Acesta nu s-a schimbat fata de prima sesiune, din nevoia si dorinta de a avea rezultate aliniate dupa aceleasi repere.

Studentii care au fost respinsi in urma admiterii ce s-a incheiat pe 19 septembrie au dreptul de a participa si la cea de-a doua sesiune de admitere. Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxa. Pentru a urma seminariile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat, ulterior, o taxa de 500 de euro.

Cursurile celei de-a patra editii a Scolii vor incepe in luna decembrie si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani.

Studentii isi vor putea testa aptitudinile creative, prin rezolvarea briefurilor concepute de catre tutori pentru diverse medii: Print, Radio, TV, Outdoor si Online.

Cea de-a treia editie a Scolii ADC*RO s-a incheiat in martie 2011 si a numarat 53 de absolventi si 10 internship-uri in agentii pentru primii clasati.

Tutorii de anul acesta sunt: Andrei Cohn – Managing Partner & Creative Director Cohn&Jansen JWT; Andrei Tripsa – Creative Partner Three; Catalin Dobre – Group Creative Director McCann Erickson Romania, Dorian Pascuci – Creative Director ADDV Euro RSCG; Octav Gheorghe – Creative Director Gavrila&Asociatii; Razvan Capanescu – Creative Director Publicis Romania; Sorin Tranca – Creative Director Friends Advertising; Stefan Vasilachi – Creative Director GMP Advertising; Valentin Suciu – Creative Director Odyssey.

Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii. Acesta este primul proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), organizat de The Institute.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) este o asociatie non-profit, al carei obiectiv este de a promova excelenta in creativitate, punand in legatura profesionistii din industria de comunicare vizuala din Romania.

The Institute este o  entitate de business a Millenium People, fondator al AdPrint, Internetics si Institute, The Magazine, organizator al Effie Awards, Scoala ADC si 10 ani de creativitate romaneasca.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:

Maria Neneciu

PR Officer

The Institute

Mob: 0730 709 478

E-mail: [email protected]

www.milleniumpeople.ro