Spectacolele Teatrului de Artă București pot fi vizionate începând din această săptămână, în fiecare zi de luni la Clubul Țăranului. Pe 10 octombrie de la ora 20:30, se va juca ”Un bărbat și mai multe femei” – spectacol de comedie cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Piesa prezintă relația dintre un bărbat și femeile din viața lui, problema veșnică a superiorității unuia dintre sexe, încadrate într-o serie de acțiuni care dau naștere la relații conflictuale provenite din stările oscilante ale femeii. Ființă necunoscută bărbatului, femeia nu poate fi deslușită nici de cea mai logică minte, în definitiv înnebunind bărbatul prin iubire, cu nerăbdarea ei sau pur și simplu prin ce poate să-i născocească mintea.

Gavrunski, personajul masculin, ajunge să cunoască de-a lungul piesei mai multe tipuri de femei – înger, autoritară, disperată, victimă, femeia-paznic, femeia exaltată, acestea reprezentând norocul și ghinionul din viața lui.

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distribuție: Paula Chirilă, George Constantinescu
Regie: Bogdan Hușanu

Preț bilet întreg/redus: 25/15 lei.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0737 904 435

Sau la [email protected]

www.teatruldearta.ro