Din 6 octombrie, cea mai proaspătă revistă urbană vă invită în oraș.

BeWhere the city is! reprezintă un îndemn scris în 80 de pagini: cultură urbană, lifestyle, cronici avizate, feature-uri, editoriale reunite în paginile celei mai noi reviste dedicate Bucureștiului.

Revista BeWhere! acoperă toate evenimentele importante din Capitală și oferă cititorilor săi recomandări pertinente în materie de film, muzică, teatru, artă etc., propune materiale de amploare, interviuri, cronici, reportaje, articole tematice care dezvăluie un personaj, un eveniment, un trend important din viaţa acestei urbe.

BeWhere! Este un concept nou, 100% românesc, o revistă care prin materialele publicate și prin layout conturează imaginea unui București viu, colorat, eclectic.

Lună de lună, o echipă de editori pasionați, cu expertiză în domeniile pe care le reprezintă, răstoarnă semnul de întrebare din sintagma „unde mergem?” Și în loc să vă spună „păzea!”, vă invită în oraș.

Noi punem semnul exclamării în Bucureșt!” este sloganul care însoțește campania de lansare a revistei. Vom face asta în fiecare lună, atât pe print, cât și prin intermediul ediției online www.bewhere.ro”.

Stela Nadoleanu, Redactor-Șef

Cele 80 de pagini ale revistei se împart în patru mari categorii:

Be genius

Cea mai importantă secțiune a revistei reflectă tendințele orașului și îi prezintă pe cei care lansează și susțin evenimentele importante ale lunii. Aceasta cuprinde materiale ample, bazate pe idei originale: un cover story tematic în fiecare lună, reportaje și fotoreportaje, interviuri, opinii.

BeWhere to go

Secţiunea conturează agenda lunii. Cronici și articole pertinente cu privire la viața culturală a orașului, interviuri și relatări din backstage.

BeWhere the taste is

O trecere în revistă a restaurantelor, barurilor, cafenelelor și cluburilor din oraș. Cronici avizate și recomandări în materie de gusturi. Harta localurilor cărora merită să le treci pragul.

BeWhere to shop

Tendințele momentului în materie de sănătate, frumusețe, sport, auto, gadgeturi și turism. Cronici de magazine și hoteluri, recomandări de vacanță şi călătorii de business.

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, Zirkon Media, precum și în librăriile Cărturești și Humanitas la prețul de 8 lei.

Agenția admosfera semnează conceptul grafic și realizarea www.bewhere.ro

Toate drepturile asupra revistei BeWhere! – edițiile print și online – aparțin S.C. Corporate & Private Events S.R.L. Director General, Mihai Priboi.