Pe 5 octombrie, robotul INSPIRED se lanseaza in spatiul ideilor!

Am dat aripi pantofilor tinerilor artisti, am aprins lumini in sferele creativilor romani, am trimis o caracatita in cautare de idei. Acum este momentul sa lansam un robot in spatiul ideilor, la cea de-a V-a editie a concursului INSPIRED!

Va invitam miercuri, 5 octombrie, ora 11.00, la Van Gogh Grand Café din Bucuresti sa urmariti alaturi de noi plecarea robotului INSPIRED catre spatiul ideilor!

In timp ce robotul nostru se pregateste de decolare, veti afla detaliile proiectului de anul acesta: regulamentul de concurs pentru editia 2011, temele pentru cele 9 sectiuni (arhitectura, design vestimentar, fotografie, design grafic, accesorii, dramaturgie, ilustratie, design de produs, design interior), membrii echipelor de juriu si premiile.

Tot la aceasta data vom arata in premiera noua identitate vizuala Inspired 2011, identitate semnata de artistul Ghica Popa (ghicapopa.com), Presedintele echipei de juriu Inspired – Illustration 2011.

Impreuna cu voi, vom lansa noul site oficial (www.concurs-inspired.ro), platforma online unde  concurentii vor putea sa se inscrie pentru concurs si vor putea posta mapele lor.

INSPIRED este un concurs de idei online organizat de Asociatia INSPIRED. Principala platforma de desfasurare a competitiei este www.concurs-inspired.ro, in perioada 5 octombrie – 16 decembrie 2011.

Va rugam sa confirmati prezenta la [email protected] sau la 0729 254 420.

Noi venim cu smart, masina oficiala INSPIRED 2011. Sa vedem cu ce plecati voi! J