Marţi, 27 septembrie 2011, ora 19.30 va avea loc la ANAID ART GALLERY vernisajul expoziţiei „+IV” semnată Justin, curator Diana Dochia. Publicul amator de artă contemporană va putea viziona expoziţia în perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2011.

Expoziţia „+IV”, semnată Justin reprezintă a doua expoziţie personală a arhitectului Justin Baroncea la Anaid Art Gallery, la distanţă de exact un an de la prima expoziţie intitulată „TII”. Dacă în expoziţia „TII” Justin „confecţiona o serie de tipare pentru croieli de mobilier urban”, în expoziţia „+IV” Justin face referire la expresivitate, o expresivitate ce ia naştere în urma unor asocieri de materiale şi obiecte. Asocieri ce pot părea la prima vedere incongruente, dar care capătă, prin intermediul obiectului artistic, o expresivitate extrem de fin şi bine controlată.

Justin remarca faptul că lucrările sale pot fi interpretate ca un „bricolaj minimal” în care obiecte obişnuite, robinete, scurgeri de chiuvetă etc., nu transmit mesajul tipic al „ready made” – ului sau pe cel al „artei povera”, nu reprezintă o simplitate căutată, ci un simplism expresiv.

Anaid Art Gallery vă invită să faceţi o incursiune în arta contemporană de luni până vineri între orele 11-19, sâmbăta între orele 10-18.

Curator: Diana Dochia