Tu ce faci din 9 Septembrie?

Vedeta Observatorului de weekend de la Antena 1, Anca Rusu, se alătură campaniei de promovare a evenimentului cinematografic al anului: PINA, în regia lui Wim Wenders.

Filmul va fi lansat în România, luna viitoare, pe 9 septembrie atât în format 3D cât şi în 2D.

Anca Rusu a debutat la 17 ani ca prezentator la Antena 1 Suceava. La 22 de ani devine prezentator al ştirilor GSP TV iar din primăvara anului trecut s-a alăturat echipei Observatorului Antena 1, devenind prezentatoarea principalului jurnal al staţiei de televiziune din Băneasa.

Clipul cu Anca Rusu poate fi vizualizat accesând următorul link:

PINA se bucură deja de suţinerea mai multor personalităţi din domeniul cultural, showbiz, sport şi media – până acum în cea mai mare campanie de promovare dedicată unui film, lansată de Parada Film, au participat vedeta Radio ZU, Mihai Morar şi actriţa Maia Morgenstern.

De la lansarea mondială a peliculei, în cadrul Festivalului de la Berlin, PINA s-a bucurat doar de cronici favorabile: “Un film de neratat” a titrat Variety, “magnific” a scris cotidianul The Independent, “o peliculă captivantă, de cinci stele” a notat The Times, cu o “magie seducătoare” a subliniat The Telegraph.

Trailerul oficial al filmului PINA poate fi văzut aici: http://bit.ly/pTTKMl

Filmul este prezentat de Radio ZU, sustinut de Cocor Media Channel, Gazeta Sporturilor, Cărtureşti şi este recomandat de Cinemagia.

Parteneri media: Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Paginademedia.ro, Film Reporter, Feeder.ro, Hypestreet.ro, Modernism.ro