Lansata oficial la deschiderea Muzeului de Benzi Desenate de la MNAC, Revista COMICS revine, ca de obicei, o data la 2 luni cu un nou numar plin de comics si benzi desenate. Editia cu nr. 4 reuneste in paginile ei 20 de artisti amatori si profesionisti, interviu Fredo&Pidjin, Noapte de Decemvrie de Alexandru Macedonski in benzi desenate de Vali Ivan, Legendele Dacilor, fragment din monografia regretatului autor de benzi desenate Burschi si multe altele.

Artistii care au contribuit la acest numar sunt: Alexandru Ciubotariu, Burschi, Cristian Marcu, Costel BD, Darius Panaite, Eugen Erhan si Tudor Muscalu, Ionut Popescu, Maria Surducan, Mihai Ionescu, Mihai Grajdeanu, Nic Moldoveanu, Neli Morut, Raluca Ionita, Octav Ungureanu, Percival Comics, Serban Andreescu, Silviu Cadia, Vali Ivan, Veronica Solomon si Vlad Forsea.

Revista COMICS nr.4 sau oricare din numerele precedente pot fi comandate in varianta tiparita de: [aici] (http://www.revistacomics.ro/comandarevista.html)

Multumim prietenilor de la makemehappy.ro pentru sponsorizarea acestui numar si pentru editia limitata de postere ale artistilor de la revista, postere pe care le oferim cadou primilor zece care comanda revista.

Revista poate fi embeduita pe orice site sau blog folosind codul de embed de aici: http://issuu.com/smokingcoolcat/docs/comics4