5.000 de benzi ne asteapta joi 9 iunie incepand cu ora 19.00 in Pasajul Universitatii pentru montat fotografii in Livada de fotografii http://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/livada-de-fotografii-2011.html

Vino si tu cu fotografii dimensiune carte postala si iti poti alege in ce “copac” vrei sa le pui. Te asteapa 20 de stalpi (copaci) sa-i populezi cu fotografii.

In afara de Asociatia Bucurestiul meu drag vei intalni copaci dedicati Nikonistilor, ComunitatiiFoto si magazinelor Digiland si Fotohobby. Si o surpriza, un copac Wood be nice, fotografie pe lemn

In perioada 9-12 iunie vom transforma pentru 4 zile Pasajul Universitatii in “Livada de Fotografii“.

La sfarsitul expozitie toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucuresti. Astfel, vom contribui cu totii la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucurestiului, iar peste ani si ani probabil se vor face expozitii gen “Trecut-au Anii” cu fotografiile noastre.

Va fi o fresca a Bucurestiului actual, la sfarsitul secolului XIX se dadea “Un leu pentru Ateneu”, haideti sa dam “O fotografie pentru Bucuresti”.

Asociatia “Bucurestiul meu drag” ww.orasul.ro a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oameniilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.

Nikonisti.ro este singura comunitate foto de brand din Romania, fiind alimentata de pasiunea comuna a peste 50.000 de fani ai marcii Nikon. Site-ul www.nikonisti.ro ofera comunitatii mediul cel mai prielnic de intalnire, de discutii, de aflare a celor mai noi stiri si de aprofundare a fotografiei. In plus, www.nikonisti.ro este portalul prin care membrii comunitatii pot obtine beneficii suplimentare unice precum 3 ani de garantie pentru DSLR si obiective, workshop-uri foto gratuite, prezentarea si testarea celor mai noi echipamente, concursuri dedicate.

Wood Be Nice (Atelierul Una Isola Muy Hermosa) www.trimbulind.com Un proiect de arheologie urbana prin intermediul imaginii, fotografie pe Lemn cu detalii arhitecturale ale Bucurestiului vechi.

comunitatefoto.ro este cea mai hip platforma online dedicata tinerilor entuziasti si pasionati de arta fotografica, fie ei amatori sau profesionisti. Noi reunim cele mai reusite creatii ale acestora, oferindu-le un mediu interactiv de expunere si promovare. Hraneste fotograful din tine! Vino pe comunitatefoto.ro

Magazinul FOTO HOBBY www.fotohobbyshop.rocu o vechime de peste 10 ani, are ca domeniu de activitate comercializarea aparatelor si accesoriilor foto-video destinate atat amatorilor cat si profesionistilor. Cu o oferta foarte bogata de peste 4.000 de repere diferite, aflate in permanenta pe stoc, magazinul FOTO HOBBY, din Bucuresti, Str. Covaci nr. 7, se afla in topul magazinelor de profil din Romania.

DIGILAND este site-ul de comert electronic www.digiland.ro sub care activeaza divizia foto-video a firmei Angelosoft Computers SRL. In ambele locatii existente, Bucuresti si Craiova, este abordata atat vanzarea clasica in magazine specializate cat si vanzarea on-line. Am decis sa lucram direct cu importatorii oficiali ai produselor comercializate astfel incat clientul final sa beneficieze de cele mai bune oferte, precum si de o calitate superioara a produselor achizitionate. Printre acestea amintim: Nikon, Canon, Olympus, Fuji, Kodak, JVC, Sigma, Gitzo, Manfrotto, Velbon, Vanguard, Kata, Crumpler, Lowepro, Praktica, Marumi, Hiti, Hensel, Photoflex, Green Clean, Visible Dust.

Haideti sa facem aceasta expozitie inedita.

Haideti sa lasam urmasilor imaginea Bucurestiului asa cum o vedem noi.

Haideti!
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro