IAP patrudouǎzeci vǎ invitǎ luni, 6 iunie 2011, ora 19:00, la vernisajul expoziţiei personale a lui Alexandru Ştefan Vasiliu, OO:\boot_. Expoziţia poate fi vizitată zilnic în perioada: 6 iunie 2011- 08 iulie 2011.

OO:\boot_ este prima expoziţie personalǎ a lui Alexandru Ştefan Vasiliu. O expoziţie neconvenţionalǎ, ce constǎ în principal din desen şi colaj pe hârtie albǎ care îmbracǎ douǎ încǎperi mari, concepută sub forma de wallpaper drawings (desene pe tapet).

Instalaţia a fost realizatǎ pe un suport dificil, coli mari, A1, de hârtie albǎ, fiind permanent supusă unor transformări neprevăzute. Datorită materialul atipic pentru o expozitie de debut, OO:\boot_ se plasează în zona artistică experimentalǎ.

Universul imaginar desfǎşurat pe aproximativ 60mp este unul deopotrivă decorativ şi narativ, chestionând probleme profund umane şi general valabile: condiţia omului în raport cu o lume fie anorganică, fie complet tehnologizatǎ.

Lucrarea lui Alexandru Vasiliu se structurează pe o serie de binoame precum: organic/anorganic, raţional/iraţional, infinit/limitat, relativ/absolut, perfect/imperfect; o înşiruire de concepte aflate în antitezǎ, ce sunt redate şi codate cromatic în desenele lui Alexandru Vasiliu.

Organizatori: Crenguta Teler şi Mihai Negru