Pe 26 mai 2011, Jagermeister prezinta a doua editie The ARKitects of Sound!

Al doilea episod din seria inceputape 19 mai la ARK Underground ii are ca protagonsti pe :

BYRON (progressive/alternative rock)

ULISE (alternative)

TUNES IN a OUR HEADS

“The ARKitects of Sound” reprezinta o serie de 8 concerte live ce vor avea loc la ARK Underground (Str. Uranus Nr.150). In acest cadru vor concerta trupe din sfera muzicala alternativa. Primele 4 editii se vor desfasura in fiecare joi incepand cu data de 19 mai.

ARK Underground va asteapta pe 26 Mai, incepand cu ora 21.30, la : The ARKitects of Sound (Volume 2), un eveniment prezentat de Jagermeister!

BYRON

(http://byronmusic.ro)

Trupa Byron a luat fiinţă la sfârşitul anului 2006, debutând pe 1 decembrie cu un concert sold-out în LăptăriaEnache. De numele vocalistului şi fondatorului trupei, Dan Byron, se leagă proiecte muzicale precum Agathodaimon, RA, Kumm, sau Urma.

În octombrie 2007 trupa lansează primul album, Forbidden Drama, ce prezintă influenţe clasice şi progresive mulate pe acorduri de rock alternativ. Anul 2008 a adus proiectul Acoustic Drama, primul DVD unplugged românesc, pentru care trupa a susţinut în Teatrul 74 din Târgu Mureş un concert cu piese reorchestrate 100% acustic. Lansarea DVD-ului a fost urmată de Acoustic Drama Tour, un turneu unplugged ce a vizitat oraşele Bucureşti, Iaşi, TârguMureş, Cluj şi Sibiu. În octombrie 2009 este lansat, în clubul The Silver Church, cel de-al doilea album de studio – A Kind of Alchemy, care prezintă un sound proaspăt, îmbogăţit cu influenţe blues şi funk. Spre sfârşitul lui 2010 trupa se concentrează pe un nou proiect: cel de-al treilea album de studio, primul în limba română.

De-a lungul existenţei, trupa a participat la multe festivaluri importante, între care Stufstock (2007, 2008, 2010), Peninsula (2008), Sarajevo Winter (2010). Trupa Byron este alcătuită din: Dan Byron (voce, chitară acustică, flaut), 6 fingers (clape, voce, chitară acustică), Dan Georgescu (bas), Costin Oprea (chitară electrică), Marcel Moldovan (tobe).