ImproVision on Generosity @ laBOMBA

MARŢI, 24 mai 2011
CALEA RAHOVEI nr. 194
19:00 teatru – DECLAR PE PROPRIA RĂSPUNDERE
20:30 Norzeatic / Tavi Scurtu / iordache – REVOLTA DIGITALĂ
Marţi, 24 mai 2011, începând cu ora 19:00, Centrul Comunitar pentru Educaţie şi Artă Activă laBOMBA prezintă spectacolul de teatru Declar pe propria răspundere, urmat, la ora 20:30, de Revolta digitală – sesiune live Norzeatic, Tavi Scurtu, iordache.
Evenimentul este al patrulea din seria ImproVision on Generosity, prin care artiştii prieteni ai comunităţii Rahova-Uranus invadează, o dată pe lună, spaţiul laBOMBA.
Declar pe propria răspundere – istoria maturizării unei fete de etnie romă între curtea de spoitori din cartierul Tei în care locuiește și lumea ”majoritarilor” în care învață și lucrează. Între lupta cu sărăcia din curte și lupta cu prejudecățile din exterior. Între respingerea și asumarea propriei identități etnice și culturale. O producţie Teatrul LUNI de la GreenHours și tangaProject 2011.
Seria ImproVision on Genereosity are ca scop atragerea de fonduri pentru activităţile zilnice ale Centrului Comunitar laBomba.
Seria ImproVision on Generosity este concepută de Ofensiva Generozităţii ca o formă de Artă Activă, care pune accent pe colaborarea dintre artişti voluntari şi cei din comunitatea Rahova-Uranus.
laBOMBA este un spaţiu multicultural de auto-reprezentare comunitară. laBOMBA încurajează toate formele şi formulele de creaţie artistică generate de tineri artişti profesionişti sau amatori care lucrează cu şi pentru comunitatea Rahova-Uranus. Idealul laBOMBA este crearea unei comunităţi de creaţie din experţi ai vieţii de zi cu zi (membri ai comunităţii Rahova-Uranus) şi artiştii implicaţi în programele şi proiectele Centrului. laBOMBA este o iniţiativă a Ofensivei Generozităţii.
Ofensiva Generozităţii este iniţiativa care a adus laolaltă, începând cu anul 2006, comunităţi, voluntari, artişti, organizaţii nonguvernamentale, instituţii publice şi investitori privaţi. Principiul de construcţie al echipei este interdisciplinaritatea şi adaptabilitatea în funcţie de necesităţile specifice fiecărui proiect în parte.
www.labombastudios.rolabombastudios.blogspot.com