S-a lansat cea mai noua colectie de tesaturi pictate sub brandul Fetes des Tissus, iar prin intermediul acestui mail dorim sa va descriem pe scurt ceea ce facem.

Fetes des Tissus a luat nastere in 2010 ca o nevoie de a iesi din consumatorismul de serie. Ne-am dorit personalizare prin intermediul artei.

Pictam pernute decorative, perdele, draperii si cuverturi, tapiterii pentru mobilier si alte obiecte. Colectiile noastre reprezinta teme  florale, modele inspirate din arta Chinoiserie, dar si decoruri vesele si colorate, destinate camerelor pentru copii. In afara de tipurile propuse, realizam si modele la comanda in functie de interiorul casei clientului. Preluam detalii existente si realizam un design special care va completa ambientarea interioara.

Mai multe Informatii despre Fetes des Tissus puteti citi pe http://www.4interior.ro/artist-corner/povestea-fetes-des-tissus-a245.html, iar produsele se pot vedea in magazinul online http://shop.4interior.ro/fetes-des-tissus-tesaturi-pictate/.

De asemenea va anuntam participarea noastra la Romania Interior Expo, targ de decoratiuni interioare ce va avea loc intre 19 si 22 mai in Sun Plaza Shopping Center, unde veti avea posibilitatea sa vedeti cateva din decoratiunile noastre.