Un bărbat și mai multe femei – raiul pe pământ sau un iad autentic?

Teatrul de Artă București vă invită luni, 9 mai, ora 21, la Clubul Ţăranului, la comedia “Un bărbat și mai multe femei”. Un spectacol cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Piesa abordeaza relația dintre bărbat și femeie, cu accente pe comunicarea lor mereu conflictuală, în definitiv, disputându-se veșnica problemă a supremației unuia dintre sexe. Femeia este o ființă necunoscută bărbatului, un mister pe care o minte logică nu-l poate rezolva. Femeia îl poate înnebuni pe bărbat: cu iubirea, cu nerăbdarea sau pur și simplu cu nervii.

Gavrunski, personajul masculin, cunoaște de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul și ghinionul din viața sa. O viață care devine brusc foarte imprevizibilă…

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distribuție: Paula Chirilă, George Constantinescu
Regie: Bogdan Hușanu

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0746 114 224

Adresa: Kisselef 3